Despre

 

Solomon Sabin s-a născut pe 4 aprilie 1999 în Romania şi cântă la chitară de la vârsta de 12 ani. În ciuda obstacolelor şi dificultăţilor de a fi autodidact a reuşit să-şi păstreze permanent viu interesul faţă de chitară, fiind motivat să-şi perfecţioneze constant tehnica şi să-şi formeze o bază teoretică solidă.(stiu ca a tecut doar un an :)) )

 

Descoperă muzica « titanilor » precum Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan,Slash, Steve Vai şi Joe Satriani care îi trezesc interesul pentru improvizaţie, îndreptându-şi astfel atenţia din ce în ce mai mult spre dezvoltarea abilitaţilor tehnice şi improvizatorice pe chitară, dublate de un studiu riguros al teoriei muzicii.

 

Sabin considera ca improvizatia pe chitara este asemenea unui discurs:”când vorbeşti, pentru ca mesajul tău să aibă un anumit impact asupra celui care îl recepţionează, trebuie să foloseşti acele cuvinte care împreună cu tonul vocii să implice emoţional şi să creeze o experienţă memorabilă. La fel şi în cazul chitarei sau oricărui alt instrument – dacă notele pe care le cânţi nu reuşesc să implice emoţional şi să creioneze o imagine în mintea celui care te ascultă, solo-ul tău nu va fi decât o înşiruire de note, nimic mai mult

In prezent Sabin locuieste in Piatra Neamt.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s